07/07/2022

TORRELLA Enginyeria-Arquitectura aposta per la formació de l’alumnat d’Arquitectura de UIC Barcelona amb la beca Josep Torrella

Les entitats han signat un acord que es materialitza en la creació d’una nova beca que amplia el programa de beques i ajudes de la Universitat, en favor de la formació en arquitectura industrial.

La Universitat Internacional de Catalunya (UIC Barcelona) i TORRELLA Enginyeria-Arquitectura, empresa líder en consultoria, arquitectura i enginyeria, han signat avui un acord de col·laboració que es concreta en la creació de la beca Josep Torrella, una nova beca dirigida a l’alumnat d’Arquitectura, que amplia el programa de beques i ajudes de la Universitat.

La beca Josep Torrella s’oferirà a un alumne o alumna dels últims cursos del Grau en Arquitectura, per fomentar els estudis d’arquitectura industrial. El pròxim curs 2022-2023, l’alumne becat podrà fer pràctiques extracurriculars remunerades a TORRELLA Enginyeria-Arquitectura, un cop acabi els estudis, i tindrà la possibilitat d’incorporar-se a l’empresa.

El nom de la beca ret homenatge al promotor del despatx professional TORRELLA Enginyeria-Arquitectura, fundada el 1960 per Josep Torrella, doctor enginyer industrial i catedràtic de Construcció i Arquitectura Industrial per la Universitat Politècnica de Catalunya. TORRELLA Enginyeria-Arquitectura impulsa aquesta beca pel “ferm compromís amb la formació integral de les persones” que té, tal com ha manifestat durant la signatura la consellera delegada de l’empresa, Goretti Torrella. Per la seva banda, Alfonso Méndiz, rector de UIC Barcelona, ha agraït a TORRELLA Enginyeria-Arquitectura l’aportació i l’aposta pel projecte universitari, així com el compromís que té en favor de la formació.

Amb aquesta beca, s’amplia el programa de beques i ajudes de la Universitat, que actualment és de 5,7 milions d’euros.