12/12/2022

Trenta-un professors de la Facultat de Dret de UIC Barcelona, en el rànquing Best Lawyers in Spain 2022

Han estat inclosos en aquest prestigiós directori legal professors del Grau en Dret, del Màster en Planificació i Assessorament Jurídic Fiscal (MAF) i del Màster Universitari en Advocacia (MUA)

El rànquing Best Lawyers in Spain 2022, el directori que recull els advocats més destacats en funció de la valoració dels seus companys de professió, ha reconegut trenta-un professors de la Facultat de Dret de UIC Barcelona. Entre els advocats destacats, hi ha sis professors del grau, tretze del Màster en Planificació i Assessorament Jurídic Fiscal (MAF) i vuit del Màster Universitari en Advocacia (MUA).

La degana de la Facultat, Pilar Fernández Bozal, es troba entre els sis docents del Grau en Dret que ha seleccionat el rànquing: “Aparèixer en The Best Lawyers in Spain 2022 significa que el món professional mateix, els mateixos advocats, reconeixen els nostres professors com els millors en les seves especialitats”. Així, el rànquing també hi inclou Tiziana Di Ciommo, Xavier Amat Badrinas, Jordi de Juan, Miguel Vidal-Quadras Trias de Bes i Alberto Heras Oliver; professors del grau.

Per part seva, Carles Albert Ribera Moreno, Pedro Sotomayor Millán, Núria Nicolau Reig, Xavier Xivillé Salamó, Roger Freixes, Conchi Bargalló García, Joan Hortalà Vallvé, Jose María García-Valdecasas Alloza, Pablo Espolita Suárez, Deogracias Esquerre, Javier Rodríguez Alonso, Ignacio Costa Osés i Óscar Bertrán Rocabert són els professors del Màster en Planificació i Assessorament Jurídic Fiscal (MAF) que estan inclosos en The Best Lawyers in Spain. Els docents en el Màster Universitari en Advocacia (MUA) presents en el rànquing són Fede Segura Wallin, Jorge Azagra, Fernando Jaureguizar, Xavier Serramalera Cercós, M. de la Mar Alcaraz, Ignacio Olmos Martínez, Joaquim Massanella i Pablo Franquet.