09/03/2023

Tres alumnes de UIC Barcelona reben la beca del programa Berkeley per estudiar a les Summer Sessions, a Califòrnia

En aquesta edició de la convocatòria del programa Berkeley a UIC Barcelona, tres estudiants de Psicologia, de Dret, i del doble grau en Humanitats i ADE han estat beneficiaris de les tres beques per estudiar a les Summer Sessions 2023 de UC Berkeley, als Estats Units

D’entre un total de trenta candidatures d’alumnes presentades, de les quals van seleccionar onze finalistes que van arribar a la fase de l’entrevista, les beques han estat atorgades a Paula Bardaji Serra, estudiant de Psicologia; Aran Estallo Agustí, estudiant de Dret i Enric Masclans Planas, estudiant del doble grau en Humanitats i ADE.

El programa Berkeley Summer Sessions s’organitza de manera que diferents estudiants universitaris seleccionats puguin realitzar diverses assignatures a la Universitat de Califòrnia, Berkeley, durant un període d’entre tres i sis setmanes els mesos d’estiu.

Es tracta d’un programa internacional que s’ofereix als alumnes de UIC Barcelona cada any. Per accedir-hi, el procés de selecció té molt en compte l’expedient acadèmic i s’avaluen els resultats de l’entrevista personal amb cada candidat.

UIC Barcelona té un conveni amb la Universitat de Berkeley perquè els alumnes puguin participar en el programa Berkeley Summer Sessions. A banda de tenir l’oportunitat de fer una estada internacional en aquesta reconeguda institució, situada en les primeres posicions dels rànquings mundials, els estudiants poden convalidar les matèries a la seva titulació a UIC Barcelona.