20/07/2023

UIC Barcelona clou internament el seu primer quart de segle al Claustre Universitari

L’Aula Magna de UIC Barcelona ha acollit, avui dijous 20 de juliol, el Claustre Universitari de tancament del curs acadèmic 2022-2023. L’acte, presidit pel rector de la Universitat, Alfonso Méndiz, ha servit per cloure internament les celebracions del 25è aniversari, tot fent balanç d’aquest any tan especial. Com a novetat, en aquesta ocasió s’ha fet un homenatge a les persones que fa vint-i-cinc anys que treballen a la institució

Alfonso Méndiz, rector de la Universitat, ha presidit el Claustre, durant el qual ha fet un agraïment especial a la comunitat per la seva implicació i compromís en els actes commemoratius del 25è aniversari, que ha qualificat de memorable.

Durant l’acte, s’han fet públics els nomenaments i les renovacions de càrrecs de govern per al curs vinent, lectura que ha fet la secretària general, Belén Castro.

Com és habitual en el Claustre, els membres de la Junta de Govern han fet balanç del curs i han avançat les línies de treball del curs vinent. El gerent, Josep Maria Torné, i els vicerectorats de Recerca, Professorat, Planificació i Qualitat i Comunitat Universitària, Cristina Monforte, Josep Clotet i Esther Jiménez, respectivament, han fet lectura dels respectius informes. Per acabar, Jiménez ha donat pas a un vídeo que rememorava els millors moments de la celebració del primer quart de segle de UIC Barcelona.

Un dels moments més entranyables ha estat al final de l’acte, quan s’ha fet entrega de les medalles commemoratives a les persones que fa deu anys que treballen a la institució. Enguany, també s’ha fet un homenatge especial, amb un obsequi, als qui fan 25 anys a UIC Barcelona, és a dir, els que hi són des de l’inici.

El rector ha tancat l’acte amb la presentació del pla estratègic per als propers cinc anys, 2023-2028, i ha agraït, de nou, la feina feta durant aquest últim any, per celebrar els 25 anys de la Universitat, i la contribució dels que han fet possible arribar fins aquí.