27/02/2018

UIC Barcelona i el Iona College de Nova York ofereixen dobles graus als alumnes d’Humanitats

A partir del curs acadèmic 2018-2019, els alumnes del Grau en Humanitats i Estudis Culturals podran accedir a la doble titulació amb Ciències Polítiques o Estudis Internacionals.

Els alumnes del Grau en Humanitats i Estudis Culturals de UIC Barcelona podran accedir a una doble titulació en només cinc anys amb el Iona College de Nova York. Un acord que serà vigent a partir del curs 2018-2019.

Així, un cop acabats els estudis de quatre anys d’Humanitats i Estudis Culturals, els alumnes podran fer un cinquè any a Nova York cursant el Bachelor of Arts in Political Science o el Bachelor of Arts in International Studies.

Tant el Grau en Humanitats i Estudis Culturals com els estudis que ofereix el Iona College en aquest acord estan reconeguts oficialment a Espanya i als Estats Units. A més a més, s’ofereix la possibilitat d'allargar l’estada una vegada finalitzats els estudis. 

El doble grau forma part de l’aposta per la internacionalització de la Facultat d’Humanitats de UIC Barcelona per oferir un itinerari bilingüe als alumnes. També és una oportunitat única per obrir portes a l’estranger i viure l’experiència d’estudiar a dues de les ciutats més cosmopolites del món: Barcelona i Nova York.