02/03/2021

UIC Barcelona incorporarà un estudiant de doctorat a través del prestigiós programa Marie Curie COFUND

El programa està liderat per la universitat australiana RMIT I el coordina la professora de UIC Barcelona School of Architecture Carmen Mendoza-Arroyo

UIC Barcelona incorporarà un estudiant de doctorat mitjançant el programa de doctorat REDI, finançat a través del programa de beques europeu Marie Curie COFUND. El projecte està liderat per la universitat australiana RMIT i UIC Barcelona exerceix com a partner, i és la institució d’acollida sota la coordinació de la professora Carmen Mendoza-Arroyo.

L’estudiant durà a terme la seva tesi doctoral en la línia de recerca “Post-emergency community resilience”, dins del Grup de Recerca Consolidat Community Based Urbanism de UIC Barcelona School of Architecture. De la mateixa manera, UNHabitat participarà en el projecte com a soci industrial. “Aquesta beca atraurà els millors candidats i candidates del món per desenvolupar la seva recerca en la nostra universitat, la qual cosa ens garanteix poder desenvolupar una recerca cada vegada més competitiva”, destaca la professora.

A través de REDI, la RMIT donarà suport a un total de 41 noves places de doctorat durant els pròxims cinc anys en l’àmbit europeu vinculades a la indústria dels negocis, les arts i les ciències. Per això, la universitat australiana ha seleccionat un total de 24 socis acadèmics, entre els quals es troba UIC Barcelona, d’onze països europeus diferents. La RMIT té previst, a més a més, organitzar una reunió anual a Barcelona perquè els investigadors que formen part del projecte puguin participar en tallers de capacitació i desenvolupament d’habilitats transversals. L’objectiu últim del programa és impulsar de manera significativa els vincles de recerca entre Europa i Austràlia.