21/07/2022

UIC Barcelona manté la classificació en el Shanghai Ranking's. Global Ranking of Academic Subjects (GRAS), en l’àmbit ‘Dentistry & Oral Sciences’, i millora en l’indicador “Impacte de les Cites”

UIC Barcelona es classifica per sisè any consecutiu en el Shanghai Ranking’s. Global Ranking of Acadèmic Subjects 2022 (GRAS), en l’àmbit Dentistry & Oral Sciences, i millora la seva classificació en uns dels indicadors “Impacte de les Cites”, que mesura la influència de UIC Barcelona en la recerca dins aquest àmbit

En aquest indicador, UIC Barcelona se situa en tercera posició a escala nacional, per sota de la Universitat Complutense i la de Santiago de Compostel·la. Pel que fa als resultats totals, a nivell mundial UIC Barcelona torna a situar-se dins del tram 151-200 de 300, i a nivell nacional queda en la posició 3 de 8, juntament amb la Universitat de Granada.

En aquesta edició 2022, en la matèria de Dentistry & Oral Sciences aquest rànquing classifica un total de 300 universitats a nivell mundial i analitza les universitats que han publicat un determinat nombre de publicacions durant el període 2016-2020; el nombre límit de publicacions en aquesta matèria és de 50. Les dades bibliomètriques es recullen del Web of Science i InCites. El rànquing utilitza els indicadors següents per mesurar el rendiment de les universitats: el nombre d’articles publicats, el percentatge de cites, les aparicions en revistes internacionals, la presència en revistes de prestigi i el nombre d’investigadors premiats.

En el Shanghai Ranking’s. Global Ranking of Academic Subjects 2022 (GRAS), en l’àmbit Dentistry & Oral Sciences de l’àrea de ciències mèdiques, a nivell nacional UIC Barcelona continua classificada dins de les 8 universitats espanyoles respecte de les 7 de l’edició passada. En aquesta edició s’incorpora a la classificació la Universitat Catòlica de Múrcia, sent ja dues les universitats privades de les 8 universitats que es classifiquen en aquest rànquing dins d’aquest àmbit.
 

Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS)