15/10/2021

Vint docents de l’àmbit de les ciències de la salut assisteixen a la Jornada InnoSalut organitzada per l’Aula d’Innovació Docent de UIC Barcelona

La trobada d’enguany s’ha centrat a conèixer aspectes relacionats amb l’educació interprofessional (IPE) en l’àmbit sanitari i aprofundir-hi

El passat 1 d’octubre, la Universitat va acollir la Jornada InnoSalut, un esdeveniment organitzat per l’Aula d’Innovació Docent de UIC Barcelona al Campus Sant Cugat.

La sessió d’enguany va reunir un total de vint professors vinculats a totes les disciplines i estudis de l’àmbit de les ciències de la salut amb l’objectiu principal d’aprofundir en el coneixement d’aspectes relaciones amb l’educació interprofessional (IPE) dins d’aquest àmbit.

Durant la jornada es van organitzar diverses activitats dinàmiques de grup amb la finalitat d’identificar els punts en comú per al desenvolupament adequat d’una educació interprofessional i buscar sinergies entre els diferents graus de l’àmbit sanitari.

A la sessió, de quatre hores de durada, hi van participar experts en la temàtica, com ara la Dra. Pilar Fuster, la Dra. María Arregui i la Dra. Encarna Rodríguez. També va tenir lloc la ponència “Experiència d’IPE a la Universitat Europea de Madrid”, a càrrec del Dr. Juan Luis González Pascual, professor titular d’Infermeria Comunitària i coordinador del Grau en Infermeria de la Universitat Europea de Madrid i membre del grup en educació interprofessional de la mateixa institució.

La trobada va finalitzar amb la intervenció de professors sobre les experiències d’IPE en els diferents graus del Campus Sant Cugat de UIC Barcelona, les quals van englobar aspectes de recerca i de docència.

Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS)