25/11/2020

Vint-i-tres professors de la Facultat de Dret, en el rànquing Best Lawyers 2020

La degana de la Facultat, Pilar Fernández, i els professors Tiziana di Ciommo, Alberto Heras, Jordi de Juan, Xavier Amat i Miguel Vidal-Quadras fan classes al grau mentre que els altres disset professors en fan als programes de màster i postgrau. 

Sis professors de grau i disset docents dels programes de màster i postgrau de la Facultat de Dret de UIC Barcelona han estat reconeguts en el rànquing Best Lawyers International 2020, un directori que recull els professionals més destacats de prop de setanta països amb més de 50.000 advocats i 140 àrees de pràctica.

La degana de la Facultat, Pilar Fernández, es troba entre els sis docents del Grau en Dret que ha seleccionat el rànquing. Fernández és professora de Dret Administratiu i sòcia responsable de l’Àrea de Dret Públic d’EY Abogados. Els altres professors reconeguts han estat Tiziana di Ciommo, professora de Dret Processal i advocada del departament de Processal i Arbitratge de Pricewaterhousecoopers; Alberto Heras, professor de Dret Financer i soci responsable de l’Àrea fiscal a l’oficina de Barcelona de Ramon i Cajal Advocats; Jordi de Juan, professor de Dret Financer i soci responsable de l’equip de Tax Litigation de Crowe; Xavier Amat, professor de Dret Mercantil i soci cofundador del despatx Amat & Vidal-Quadras, del qual n’és responsable de l’Àrea Societària i Mercantil i Miguel Vidal-Quadras, professor de Dret Mercantil i soci cofundador del despatx Amat & Vidal-Quadras & Ramon.

El rànquing Best Lawyers també inclou disset professors de programes de màster i postgrau de la Facultat de Dret de UIC Barcelona. Són: Pablo Molina Alegre, Carlos Alonso Santamaría, Inés Canadell Torras, María Jesús Parra, Noemí Blázquez Alonso, Alejandro Auset, Xavier Serramalera Cercós, Marcel Enrich, Xavier Altirriba Vives, Ignacio Albiñana Cilveti, Mar Alcaraz,Simeón García Nieto, Íñigo de Ros, Aurora Sanz Tomás, Xavier Ribas, Jorge Navarro i Maria Tornos.