Directori

CARRILLO MOLINA, Sara

Departament de Ciències Bàsiques

CARRILLO MOLINA, Sara

CV

Perfil del professor

Ciències Bàsiques, DEPARTAMENT DE CIÈNCIES BÀSIQUES. Universitat Internacional de Catalunya

Formació acadèmica

Màster en Neuropsicologia i Neurologia de la Conducta, UNIVERSITAT AUTÒNOMA DE BARCELONA
Llicenciada en Psicologia, UNIVERSIDAD DE GRANADA

Experiència professional

Més de quinze anys d’experiència en l'àmbit de la neuropsicologia clínica general, tant en tasques d'avaluació com de rehabilitació, estimulació i recerca neuropsicològica. Trajectòria professional centrada principalment en el camp de la geriatria i abordatge psicopatològic d'adults i gent gran. Professora col·laboradora de màsters i tutora de pràctiques d'alumnes de postgrau. Perícia en coordinació i gestió d’equips. Disseny d'activitats i programes d'intervenció. Psicoeducació i formació per a cuidadores i equips.
Neuropsicòloga. Neuropsicòloga a L’Hospital General de Granollers i Hospital de Dia Sant Jordi de Granollers. 2018-actualitat
Neuropsicòloga. Coordinadora Programa Estimulació Geriàtrica Integral Gestímul Collblanc. Fundació Santa Eulàlia, 2014-2018.
Neuropsicòloga clínica. Rehabilitació cognitiva i suport psicològic a pacients neurològics en l’àmbit domiciliari, 2012-2018.
Neuropsicòloga. Associació familiars Alzheimer Barcelona (AFAB), 2009 - 2014). Barcelona.
Neuropsicòloga. Conducció grups d'ajuda mútua dins del Projecte Colla Cuidadora en col·laboració amb centres de serveis socials, centres d'atenció primària i altres entitats. Ajuntament de Barcelona, 2011-2014).
Neuropsicòloga. Conducció grups d'ajuda mútua per la Federació Catalana d'Associacions de Malalts d'Alzheimer (FAFAC), 2012 i 2013
Neuropsicòloga en intervenció neuroquirúrgica amb pacient vigil en diversos centres. Hospital Virgen Macarena, Sevilla, (Març, 2010). Hospital Infanta Luisa, Sevilla, (Setembre, 2011). Xanit Hospital Internacional Benalmádena, Màlaga, (Novembre, 2012).
Neuropsicòloga i Tècnic de recerca en l'àmbit de neurociències. Fundació IMIM. Hospital del Mar, 2008 - 2009
Neuropsicòloga. Institut Neurològic de Barcelona, (Juny, 2009).
Neuropsicòloga. Pràctiques del Màster en Neuropsicologia i Neurologia de la Conducta a l'Hospital del Mar 2.400 hores Barcelona.
Neuropsicòloga. Pràctiques del Màster en Neuropsicologia i Neurologia de la Conducta a l’Hospital de Neurorehabilitació Institut Guttmann, (Juny, 2008), Badalona (Barcelona).