Màster Universitari en Advocacia + Postgrau en Corporate Mergers & Acquisitions

Tipus de programa
Màsters oficials
Durada
4 semestres
Crèdits
90 ECTS
Preu
148,00€ / ECTS x 60 = 8.880,00€ (+ 480,00€ Drets d'Admissió). *Preus corresponents a l’any acadèmic 2021-2022.
Places
30
Horari
Tarda
Idioma
Català, castellà i algunes assignatures en anglès
 • Inici
 • Presentació
 • Pla d'estudis
 • Contacte

Presentació

El Màster Universitari en Advocacia de UIC Barcelona està dissenyat perquè puguis adquirir una sòlida preparació per a l’exercici de l’advocacia i, alhora, especialitzar-te en les àrees amb més projecció professional.

L’especialització amb el Postgrau en Corporate Mergers & Acquisitions et prepararà per a l’exercici professional de l’advocacia en l’àmbit de les operacions societàries de fusió, adquisició i anàlogues.

Organitzat en col·laboració amb Ernst&Young (EY), aquesta especialització et prepararà per a l’acompliment professional en el sector de les operacions societàries de fusió i adquisició, amb un mètode d’ensenyament inspirat en el mètode didàctic del learning by doing, amb què, a través de casos pràctics i simulacions d’entorns professionals reals, aconseguiràs un aprenentatge efectiu i molt complet.

Així mateix, aquest mètode didàctic permet a l’alumne adquirir, de manera natural, un ampli i variat ventall de competències toves (capacitat de negociació, lideratge de grups de treball, gestió de l’estrès, etc.), que més tard li resultaran summament útils en la seva feina professional quotidiana.

Com a resultat, podràs satisfer les exigències de bufets i assessories i estaràs capacitat per prestar els teus serveis a les principals empreses del país, i adquiriràs, a més a més, un nivell d’experiència equivalent a un any d’exercici efectiu de la professió.

Objectius

 1. Coneixeràs les operacions societàries de fusió i adquisició d’empreses, necessàries per a les exigències del sector relacionat amb l’activitat empresarial i financera.

 2. Obtindràs un perfil multidisciplinari i pràctic amb gran capacitat d’adaptació i visió en l’àmbit de les empreses gràcies als variats i rigorosos continguts del pla d’estudis. Un pla dissenyat per experts de reconegut prestigi en el sector i el mètode d’ensenyament.

 3. Adquiriràs una àmplia gamma de competències toves, molt requerides als professionals que s’incorporen a aquest sector dels serveis professionals d’assessoria a empreses, en processos de fusions i adquisicions.

 4. Estaràs preparat per als reptes que planteja el futur immediat, per innovar, emprendre i aportar valor en l’àmbit de les operacions corporatives de fusió i adquisició d’empreses.

A qui es dirigeix

Tens el perfil per cursar aquesta doble titulació de UIC Barcelona si reuneixes les característiques següents:

 1. Mentalitat internacional amb esperit emprenedor.
 2. Dinamisme i versatilitat.
 3. Alta capacitat de treball i esforç continuat.
 4. Ambició professional i personal.

L’estudiant obté la titulació oficial de Màster Universitari en Advocacia i el títol propi de Postgrau en Corporate Mergers & Acquisitions.

Section

Professors

Contacte

Informació i Admissions
Marta Subiñas
msubinas@uic.es
Telèfon / WhatsApp: +34 651 82 61 57