06/05/2019

Alumnes de Dret viatgen a Brussel·les per conèixer el funcionament del Parlament Europeu

També van visitar el bufet d'advocats Navas & Cusí, a on treballa l’alumni Fernando Navas Cusí

Un grup de vint estudiants i professors de la Facultat de Dret de UIC Barcelona ha visitat la seu del Parlament Europeu a Brussel·les. 

Durant la visita, patrocinada per l'europarlamentari Ramón Jáuregui, el grup va visitar l'edifici del Parlament, situat al barri Europeu de Brussel·les on van tenir una sessió amb un eurofuncionari. Junts van debatre sobre el paper de les diferents institucions europees, i especialment del Parlament, el funcionament i l'oportunitat d'introduir mecanismes correctius o reformes a mig termini. 

A continuació, van anar a l'hemicicle del Parlament i allà van poder conèixer de quina manera es desenvolupen les sessions plenàries i el sistema de votació de les resolucions, entre altres aspectes. Després, el grup va recórrer el barri Europeu, on hi ha la majoria d'edificis institucionals de la UE, com la Comissió Europea.

Finalment, alumnes i professors van visitar el bufet d'advocats Navas & Cusí, a on treballa l’alumni Fernando Navas Cusí. En el despatx, els alumnes van conèixer de primera mà com és tractar i treballar directament amb les institucions europees en l'àmbit de l'advocacia. 


Alumnes al despatx d'advocats Navas & Cusí