07/11/2019

L’equip d’odontopediatres de la Clínica Universitària d’Odontologia fa revisions als alumnes del Col·legi Pureza de María

L’acció s’emmarca dins del conveni de col·laboració signat el curs 2018-2019 entre l’escola de Sant Cugat i la clínica universitària de UIC Barcelona

El 25 d’octubre, odontopediatres de la Clínica Universitària d’Odontologia de UIC Barcelona van visitar les instal·lacions del Col·legi Pureza de María de Sant Cugat per fer revisions odontològiques escolars. 

L’equip estava format per professors i alumnes de grau i postgrau de la Facultat d’Odontologia, liderat per la Dra. Anna Veloso, odontopediatra i professora del Màster en Odontopediatria que dirigeix el Dr. Francisco Guinot. Els professionals de la Clínica Universitària d’Odontologia van revisar la salut bucal dels nens i nenes de 3r i 5è d’Educació Primària.

Juntament amb les revisions, la visita es va completar amb xerrades educatives preparades pels odontopediatres de la Facultat d’Odontologia i dirigides especialment als infants per sensibilitzar-los sobre la importància de tenir bona cura de la boca. El programa de prevenció continuarà amb revisions odontològiques escolars als alumnes d’Educació Infantil del Col·legi Pureza de María.