01/07/2022

UIC Barcelona signa un acord de col·laboració amb l’escola de negocis Talento-EPHOS

Gràcies a aquest conveni, UIC Barcelona suma a la seva oferta de títols propis els màsters impartits a Barcelona per l’escola de negocis líder del sector farmacèutic i sanitari

A partir del pròxim curs acadèmic 2022-2023, UIC Barcelona oferirà com a títols propis els màsters impartits a Barcelona per Talento-EPHOS i que estan dirigits a joves graduats que vulguin ampliar la seva formació en l’àmbit de la indústria farmacèutica i en el sector sanitari. El pla acadèmic inclou dotze mesos de pràctiques remunerades garantides.

Concretament, tots dos centres impartiran l’MBA Lideratge en Indústria Farmacèutica i Biotecnològica, l’MBA Lideratge en Indústries de Tecnologies Mèdiques i Sanitàries, i el Màster en Indústria Farmacèutica i Biotecnològica.

En paraules de Boi Ruiz, director del Màster Universitari en Gestió Sanitària de UIC Barcelona: “La col·laboració amb Talento-EPHOS ens obre les portes a la formació, al més alt nivell, en un àmbit singular de la gestió sanitària com és el de la gestió d’empreses farmacèutiques i tecnològiques”.
 

Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS)