25/07/2022

L’equip de UIC Barcelona obté el tercer lloc en el certamen Moot Court del bufet d’advocats Garrigues

Acompanyats pel professor Sergi Corominas, els alumnes de tercer curs del Grau en Dret han aconseguit classificar-se entre més de cinquanta equips

Els alumnes de tercer curs del Grau en Dret de UIC Barcelona han obtingut un lloable tercer lloc en el certamen Moot Court organitzat el mes de juny passat, a Madrid, pel prestigiós bufet d’advocats Garrigues. L’equip, dirigit pel professor de Dret Processal Sergi Corominas Bach, i format per Blanca Calderón, Marcos López, Ignacio Pujol, Josep Garanger i Puigdevall i Víctor Linares, ha participat en aquesta dura competició de litigació estatal, en la qual es presenten cada any més de cinquanta equips.

La temàtica del certamen d’aquest curs se centrava en l’àmbit del Dret mercantil, en concret, sobre govern corporatiu i un cas fictici sobre un potencial conflicte entre accionistes majoritaris i minoritaris. La competició s’estructurava en dues parts, amb una primera fase de prova escrita, en la qual tots els equips participants havien de presentar la seva redacció de la demanda, i una segona fase, en què només es van classificar els tres equips finalistes, entre aquests el de UIC Barcelona.

En la final, que es va disputar a Madrid, els estudiants de UIC Barcelona van obtenir el tercer lloc en la competició, i van rebre grans felicitacions per part del jurat, format per acadèmics, després de la seva gran actuació en la litigació final.

Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS)