Grau en Administració i Direcció d'Empreses (Spanish Programme) + BSc in Financial Economics

Tipus de programa
Graus oficials
Durada
8 semestres
Crèdits
420 ECTS totals (315 cursats i 105 convalidats)
Preu
Castellà: 10.200 €* (1r curs 2021-2022)
Anglès: 10.800 €* (1r curs 2021-2022)
*Subjecte a revisió cada any
Places
100
Horari
Matins i tardes
Language
Castellà, català i anglès
 • Inici
 • Presentació
 • Pla d'estudis
 • Prerequisits i admissió
 • Beques i finançament
Doble Grau en ADE i BSc in Financial Economics a UIC Barcelona
Som gent amb passió, som el futur de les empreses

El 95 % dels nostres alumnes d'ADE troben feina en graduar-se

Si ets graduat en ADE pots ocupar llocs de responsabilitat en entorns molt diversos. El Grau en ADE obre un ampli ventall de sortides professionals.

 • Direcció general i estratègica
 • Direcció de persones
 • Banca i finances
 • Emprenedoria
 • Consultoria
 • Planificació i control
 • Gestió logística i distribució
 • Màrqueting
 • Publicitat i vendes
 • Comptabilitat i auditoria

Elles t'ho expliquen

Doble Grau en ADE i BSc in Financial Economics a UIC Barcelona
Patricia Manresa
Estudiar ADE a UIC Barcelona significa molt més que l'obtenció d'una titulació universitària. És una experiència amb la qual m'he format com a persona. El lloc on he pogut desenvolupar habilitats comunicatives i d'oratòria gràcies a l'equip de debat. L'oportunitat de viure en un altre país. Aprendre de professors altament qualificats i tenir l'oportunitat d'interactuar amb persones de qualsevol racó del món.
Patricia Pacheco
L'enfocament internacional de UIC Barcelona, que et permet cursar el grau en anglès, m'ha permès formar-me a un nivell superior. Aquesta visió també es fomenta amb intercanvis amb universitats per tot el món, en el meu cas va ser un increïble semestre a Xangai.
Doble Grau en ADE i BSc in Financial Economics a UIC Barcelona

Professorat amb una llarga experiència en el sector

El professorat de la Facultat està format per professionals qualificats i actius en diferents sectors del món empresarial i econòmic. Bona part dels professors són doctors, especialitzats en recerca en el seu camp. A més a més, hi ha professionals en actiu que proporcionen als estudiants una visió molt pràctica i real dels reptes econòmics i socials als quals s’enfronten les empreses. Per tot plegat, aquest equip docent multidisciplinari ofereix una formació especialitzada i de qualitat per formar els emprenedors i líders empresarials de demà.

Presentació

Presentació

Amb un programa de cinc anys, UIC Barcelona t'ofereix la possibilitat d'estudiar amb un programa de cinc anys el Grau en Administració i Direcció d'Empreses (ADE) i complementar-lo amb un grau d'economia en una universitat de reconeixement internacional: Birkbeck University of London. Podràs estudiar un Bachelor of Sciences in Financial Economics en una de les institucions que componen la prestigiosa University of London.

La formació proporcionada als campus de dues de les principals ciutats europees (Barcelona i Londres) adquiriràs un perfil internacional i diferenciador. Els teus estudis en ADE a UIC Barcelona es complementaran amb matèries d’ economia financera.

Amb aquest programa de mobilitat de doble titulació internacional estudiaràs tres anys i mig a UIC Barcelona. Després, cursaràs el segon semestre del quart any a Birkbeck University of London i el cinquè curs íntegrament a Londres.

Entre els trets distintius de Birkbeck hi ha l'enfocament professionalitzador dels seus estudis i un horari de classes de 18 a 21 h compatible amb la realització de pràctiques. Un al·licient que et permetrà desenvolupar la teva carrera a la capital britànica.

Section

Professors

Prerequisits i admissió

Beques i finançament