12
Maig
10:00

Certificat B1-B2 d’anglès per a ESO i batxillerat

Institute for Multilingualism Aula Magna (Campus Barcelona)

Més informació i inscripcions [fins el 5 de maig]

La Universitat Internacional de Catalunya i Richmond anuncien la vuitena edició del Certificat B1-B2 d’anglès per a ESO i batxillerat, un examen creat per UIC Barcelona a partir de mètodes docents de Richmond Publishing. Fins avui, un miler d’alumnes d’arreu de Catalunya ja s’han examinat i han acreditat el seu nivell d’anglès amb nosaltres.

L’aprenentatge i la certificació d’idiomes són essencials per als estudiants de secundària i batxillerat; les institucions educatives i els llocs de treball necessiten una acreditació formal del domini d’una tercera llengua dels alumnes. Amb aquesta finalitat, UIC Barcelona i Richmond Publishing s’han unit per crear un examen de certificació d’anglès per a joves de 14 a 18 anys.

L’examen té una durada total de 3 hores i 30 minuts, dividit en dos blocs amb una pausa de 20 minuts, i consta de 4 parts: comprensió lectora, comprensió oral, expressió escrita i expressió i interacció orals. Un cop aprovat, els estudiants rebran un certificat oficial expedit per la Universitat Internacional de Catalunya, que està reconegut a tot el sistema educatiu català i que serveix per matricular-se a les universitats, escoles oficials d’idiomes o l’administració pública catalana. Es certifica el nivell B1 i B2 d’anglès.


Quan tindran lloc les proves i on es faran?

La prova serà el divendres 12 de maig de 2023 a les instal·lacions de UIC Barcelona  (c/ Immaculada, 22, Barcelona).
Trobareu tota la informació de les proves, els horaris, exemples de tasques, etc. aquí.