19
Juny
09:00
21
Juliol
09:00

Summer Camp Anatomy & Research

Departament de Ciències Bàsiques Campus Sant Cugat

L’Àrea d’Estructura i Funció del Cos Humà, del departament de Ciències Bàsiques, i el grup de recerca Actium Anatomy organitzen una nova edició del Summer Camp Anatomy & Research, una activitat gratuïta oberta a tots aquells alumnes de titulacions de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut que desitgin ampliar els seus coneixements sobre anatomia i recerca. 

L’edició d’aquest anys està patrocinada per l’empresa Wintercare i comptarà amb un ampli programa d’activitats que inclou seminaris culturals, de dissecció, de divulgació científica i de recerca. El Summer Camp Anatomy & Research es realitzarà del 19 de juny al 21 de juliol, tots els matins de 9.00 h a 13:30 h i les tardes alternes de 14.30 h a 17.00 h.

Si vols realitzar una immersió de 360º en el món de la recerca i de l’anatomia funcional, no t’ho perdis i inscriu-t’hi omplint aquest formulari

Per a participar, és imprescindible tenir superades les matèries d'Estructura i Funció del Cos Humà en què estàs matriculat. Contacte per a més informació.

Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS)