10
Desembre
15:00

Taula rodona: La violència de gènere i el seu reflex en la societat

Unitat d’Igualtat (Vicerectorat de Comunitat Universitària) i Facultat de Comunicació de UIC Barcelona En línia

Aquest seminari web, estructurat com una taula rodona entre experts, té l’objectiu d’analitzar el paper de la comunicació de la violència a través dels mitjans de comunicació, les expressions artístiques i les xarxes socials en el desenvolupament de la violència mateixa. Els experts convidats oferiran els resultats de les seves últimes investigacions i compartiran amb els assistents a aquest esdeveniment en línia bones pràctiques en formació i prevenció.

Modera:

  • Consuelo León (responsable de la Unitat d’Igualtat i directora de l’Observatori de Polítiques Familiars. UIC Barcelona).

Participants:

  • Elisa Regadera (vicedegana de la Facultat de Comunicació. UIC Barcelona): “Campanyes de sensibilització sobre violència de gènere.”
  • Rebeca Pardo (vicedegana de Recerca. UIC Barcelona): “El tractament de la violència en el fotoperiodisme”
  • María de los Ángeles Cabrera González (professora titular de la Facultat de Comunicació de la Universitat de Màlaga): “La prevenció de la violència a través del videojoc ‘Diana frente al espejo’”
  • Marisa Vázquez (investigadora): “La violència de gènere en els adolescents espanyols. Una aproximació des de la investigació”
     

Formulari d'inscripció

Gobierno de EspañaPacto de Estado