31
Maig
18:30
31
Maig
20:30

Visita guiada a l'Ateneu Barcelonès

La Facultat d’Humanitats i el departament d’Alumni de UIC Barcelona organitzen el dimecres 31 de maig a les 19.00 h una visita guiada a l’Ateneu Barcelonès.

L’Ateneu Barcelonès és una associació que acompanya des de fa més de cent cinquanta anys la societat i la cultura catalanes amb la voluntat de ser un dels principals centres de debat intel·lectual. 

Com a alumni de la Facultat, et convidem a conèixer des de dins un dels espais més singulars de la Ciutat Comtal amb un recorregut únic a càrrec de Cases Singulars. A la visita, també hi assistirà la degana de la Facultat, Judith Urbano, i el vicedegà, Albert Moya

Després de la visita, es podrà gaudir d’un espai de networking amb una beguda conjuntament amb antics alumnes, del grau i del màster, i estudiants d’últim curs. L’activitat, patrocinada pel departament d’Alumni de UIC Barcelona, té un cost de 15 €, però és gratuïta i exclusiva per als alumni de la Facultat. Les places són limitades. 

És necessària una invitació prèvia per assistir a la visita. Per a més informació, consulteu al departament d’Alumni a alumni@uic.es.