20
Octubre
15:00

2a Sessió en línia | Tallers d'Inserció Laboral. "Com pots articular i transmetre el discurs: la comunicació verbal i la no verbal".

UIC Barcelona, a través del Departament d'Alumni & Careers, organitza la primera edició dels Tallers d'Inserció Laboral. Quatre píndoles formatives orientades cap a antics alumnes de la Universitat i alumnes d'últims cursos de grau i màster. 

Sota el títol "Com pots articular i transmetre el discurs: la comunicació verbal i la no verbal", el pròxim 20 d'octubre de 15 h a 16 h, ​Alberto Chinchilla ens ensenyarà eines noves sobre què és la comunicació verbal i no verbal, quina influència té en el discurs i com podem millorar la nostra expressió.

Vols millorar i aprendre noves habilitats que t’ajudaran a aconseguir aquesta oportunitat desitjada? Sovint pensem que la paraula és l’element més valuós i oblidem la importància d’altres factors com la nostra actitud, la imatge que projectem o altres elements fonamentals. La comunicació verbal és tot allò que expressem a través de les paraules, mentre que la no verbal és la informació que transmetem a través dels gestos i del llenguatge corporal.

Alberto Chinchilla és cofundador i director de la consultora be shared. Alumni de Periodisme '07 i Humanitats '08. És assessor de desenvolupament estratègic i projecció de marca personal, estrateg de marques i comunicador inspiracional. Col·labora amb marques nacionals i internacionals en la gestió de la comunicació digital i reputació en línia. A més a més, és formador per a equips de comitè de direcció en habilitats comunicatives i digitals, i és professor i col·labora en diverses universitats de prestigi, tant nacionals com internacionals. És soci de Dircom i membre de la Junta General d’Alumni de UIC Barcelona.

Davant qualsevol dubte o suggeriment podeu posar-vos en contacte amb l'equip organitzador dels Tallers d'Inserció Laboral a través del correu alumni@uic.es.