22
Setembre
17:30

3a Sessió | Cicle d’Emprenedoria 2022. "Emprenedoria en femení: Realitats de la dona emprenedora, consells i aprenentatges"

Presencial (Aula Magna)

UIC Barcelona, a través del Departament d’Alumni & Careers i del Vicerectorat de Recerca, Innovació i Transferència de Coneixement, organitza la segona edició del Cicle d’Emprenedoria sota el títol Emprèn

Existeix un consens generalitzat de què a les empreses i la societat es beneficien quan una dona participa en la presa de decisions a tots els nivells. Tot i això, a Espanya només el 14% d'empreses són creades o liderades per dones segons l'"Informe del emprendimiento digital femenino". D'altra banda, segons un estudi del Pererson Institute for Int. Economics, les companyies on almenys el 30% de caps són dones, registren un augment del 15% a la seva rendibilitat, en comparació amb aquelles del mateix sector que no compten amb presència femenina en aquestes posicions.

A la 3a sessió , sota el títol “Emprenedoria en femení”, el 22 de setembre varios ponents del sector donaran les claus del que significa ser emprenedora i quins referents hi ha actualment. Una sessió on es vol donar visibilitat a dones amb empenta, lideratge i resiliència per anticipar-se als canvis i capaces de veure oportunitats allà on d'altres veuen dificultats i situacions de crisi. 

Modera:

  • Laura Rubio, cap de Gabinet i directora de Relacions Externes de UIC Barcelona 

 

Ponents:

 

Per participar-hi, podeu omplir el formulari d’inscripció. Així mateix, també podeu compartir les vostres opinions del Cicle d’Emprenedoria 2022 a les xarxes socials a través de l’etiqueta #EmprenUIC i fer arribar la informació de cada sessió als contactes interessats a aprofundir en el món de l’emprenedoria. 

Davant qualsevol dubte o suggeriment podeu posar-vos en contacte amb l’equip organitzador del Cicle d’Emprenedoria 2022 a través del correu alumni@uic.es 

Patrocinat per:

 

Logo Santander Universidades