09
Novembre
15:00

3a Sessió en línia | Tallers d'Inserció Laboral. "Investigació de mercat, com pots fer una recerca correcta".

UIC Barcelona, a través del Departament d'Alumni & Careers, organitza la primera edició dels Tallers d'Inserció Laboral. Quatre píndoles formatives orientades cap a antics alumnes de la Universitat i alumnes d'últims cursos de grau i màster. 

Sota el títol "Investigació de mercat, com pots fer una recerca correcta", el pròxim 9 de novembre, de 15 h a 16 h, Ivo Güell ens ensenyarà com apropar-nos correctament al mercat laboral, a aprendre a utilitzar les diferents eines i canals de manera eficaç. 

Com pots fer una bona recerca de mercat? Saps quines són les noves tendències del mercat laboral? Estàs explorant els canals de recerca correctes? Saps què és el mercat ocult? El procés de recerca de feina requereix d’un gran esforç i dedicació personal, així com d’una bona planificació i organització. Utilitzar tots els canals de recerca t’ajudarà a detectar noves possibilitats laborals.

Més del 80 % de les ofertes de feina no es fan públiques i es cobreixen a través del networking. Entrenar la manera de donar-te a conèixer en el sector, establint contactes i fomentant l’intercanvi d’informació et pot obrir moltes portes en el procés de recerca de feina.

La sessió la liderarà Ivo Güell, col·laborador acadèmic i mentor a Mentoring Programme d’ESADE, formador i coach a Barcelona Activa en habilitats directives i competencials in company a empreses i institucions com el Departament d’Economia i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, entre d’altres.

Davant qualsevol dubte o suggeriment podeu posar-vos en contacte amb l'equip organitzador dels Tallers d'Inserció Laboral a través del correu alumni@uic.es.