30
Novembre
15:00

4a Sessió en línia | Tallers d'Inserció Laboral. "Entrevista: grupal i individual Com pots destacar en cada fase"

Saps què esperen de tu els professionals de selecció a les entrevistes? Saps amb quins tipus d’entrevistes pots trobar-te? Saps què has de tenir en compte per respondre a les preguntes? Saps com comportar-te en una entrevista grupal? Com funciona el procés de selecció en línia? Les entrevistes són un punt molt important en el camí cap a l’obtenció d’una ocupació.

En aquest últim taller del cicle d’eines per a la inserció laboral aprendrem les diferents eines necessàries per superar amb èxit un procés de selecció. Parlarem de com hem de fer front a les diverses fases del procés i coneixerem els diferents tipus d’entrevista en els processos de selecció. Identificarem què esperen els reclutadors de les preguntes més freqüents i aprendrem a respondre de manera assertiva, efectiva i impactant.

La sessió la liderarà Valeria Colombo, experta en HR i Màrqueting aplicat a la captació de candidats. Amb quinze anys d’experiència en el sector de selecció de personal, es dedica a la consultoria en Atracció i Selecció de Talent. Està especialitzada en Inbound Recruiting i des de fa sis anys selecciona perfils tech (tecnològics) i digitals.

La Valeria ens ajudarà a entendre què passa durant les entrevistes i com podem mostrar les nostres aptituds, coneixements i habilitats.

Inscriu-t’hi en aquesta sessió en línia i aprèn a preparar-te per superar les fases d’entrevistes de qualsevol procés de selecció!