29
Novembre
18:30

5a Sessió Emprèn | Entrevista a Sergi Bastardas, CEO de Colvin

Presencial: Saló de Graus, Campus Barcelona - Inscripcions limitades

UIC Barcelona, a través del Departament d’Alumni & Careers i del Vicerectorat de Recerca, Innovació i Transferència de Coneixement, organitza la segona edició del Cicle d’Emprenedoria sota el títol Emprèn

El proper 29 de novembre a  les 18.30 h tindrà lloc l’última de les cinc sessions. En aquesta ocasió, s'entrevistarà Sergi Bastardas, cofundador i CEO de Colvin.

"Colvin, un cas d'èxit. La digitalització del sector tradicional".

Colvin és una empresa emergent de venda de flors, fundada per tres amics durant els seus estudis universitaris. En menys de sis anys, ha aconseguit digitalitzar un mercat tan tradicional com el de les flors i plantes, i ha aconseguir fer-se un lloc al mercat europeu. Actualment està present a Espanya, Portugal, Itàlia i França. 
El cofundador i CEO de Colvin compartirà la seva experiència com a emprenedor i el camí seguit des de la creació de l’empresa, el 2016, amb inversors tan coneguts com Pau Gasol.

També es parlarà de  l’emprenedoria en sectors tradicionals, en les dificultats o facilitats de ser emprenedor tan jove, i analitzarem, des del seu punt de vista, la creació, validació i posada en pràctica d’una idea de negoci. 

Programa:

  • 18.30 h Benvinguda
  • 18.35 h Entrevista a Sergi Bastardas, cofundador i co-CEO de Colvin.
  • 19.15 h Torn de preguntes
  • 19.30 h Tancament i aperitiu

 

Per participar-hi, podeu omplir el formulari d’inscripció


Així mateix, també podeu compartir les vostres opinions del Cicle d’Emprenedoria 2022 a les xarxes socials a través de l’etiqueta #EmprenUIC i fer arribar la informació de cada sessió als contactes interessats a aprofundir en el món de l’emprenedoria. Davant qualsevol dubte o suggeriment podeu posar-vos en contacte amb l’equip organitzador del Cicle d’Emprenedoria 2022 a través del correu alumni@uic.es

Patrocinat per:

Logo Santander Universidades