29
Novembre
12:00

Acte de presentació ‘Hitchcock: Anatomía del suspense. Espacios y lugares’, d’Alfons Puigarnau

UIC Barcelona School of Architecture Auditori de l’Edifici Delta (carrer Terré)

Dilluns vinent, 29 de novembre, a les 12 h, l’Auditori de l’Edifici Delta (carrer Terré) de UIC Barcelona, acollirà l’acte de presentació del llibre Hitchcock: Anatomía del suspense. Espacios y lugares, escrit pel professor de UIC Barcelona School of Architecture Alfons Puigarnau. El volum, que edita l’editorial estatunidenca McGraw-Hill, està compost per una sèrie de textos inèdits en els quals s’analitzen les estratègies del projecte arquitectònic inspirades en la filmografia del cineasta britànic i mestre del suspens Alfred Hitchcock. En el llibre col·laboren, a més a més, els alumni de UIC Barcelona School of Architecture Ignacio Infiesta i Marcos Puig.

En l’acte de presentació intervindran, a banda del professor i els alumni, José Enrique Ruiz-Domènec, catedràtic d’Història Medieval de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB); Jaume Aurell, catedràtic d’Història Medieval de la Universitat de Navarra i president del Centre Interdisciplinari de Pensament de UIC Barcelona; Oriol Vaz-Romero Trueba, pintor, escenògraf i professor de Belles Arts de la Universitat de Barcelona, i Pere Campanario, editor de McGraw Hill Education.

Al final de l’acte, les persones que hi assisteixen podran gaudir d’una copa de cava i els autors estaran disponibles per signar els llibres.

Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS)