19
Octubre
18:30

Cicle d’Emprenedoria 2021. “Com pots finançar el teu projecte”

En línia

El 19 d’octubre, de 18.30 h a 20 h, tindrà lloc, en format en línia, la quarta sessió del Cicle d’Emprenedoria 2021 de UIC Barcelona, organitzat conjuntament pel Departament d’Alumni & Careers i el Vicerectorat de Recerca, Innovació i Transferència de Coneixement.

Amb el títol “Com pots finançar el teu projecte”, a la sessió es mostraran les diferents opcions de finançament d’un nou negoci en funció de la fase en la qual es troba.

Des del famós “FFF” (friends, fools and family) fins a altres formes de capital “llavor” (seed capital), com  ara els business angels per a les fases de preincubació i incubació, fins a l’IPO (initial public offering), passant pel capital risc (venture capital) i el capital privat (private equity), eines típiques de primeres rondes (early stage) i rondes posteriors: tercera i mezzanine (later stage).

Durant l’acte, els ponents i experts d’alt nivell exposaran les característiques de cada ronda, els avantatges i limitacions per a l’emprenedor i els punts clau a tenir en compte a l’hora d’aixecar capital, com ara el famós elevator pitch. També tractaran temes relacionats amb riscos financers  associats a les diferents etapes de la vida d’una start-up.

Aquesta quarta sessió està dirigida a tota la comunitat universitària (alumnat, alumni, professorat i personal d’administració i serveis) que tingui ganes d’emprendre o d’incorporar-se a alguna iniciativa empresarial ja iniciada.

Els ponents convidats seran:

 

Per assistir virtualment a aquest acte, ompliu el formulari i rebreu un enllaç de Zoom per unir-vos a la sessió.

Cofinançat per:

RECERCA