18
maig
18:30

Cicle d’Emprenedoria 2021. “Eines públiques per ajudar-te a dur a terme el teu projecte”

Organitzat conjuntament pel Departament d’Alumni & Careers i el Vicerectorat de Recerca, Innovació i Transferència de Coneixement En línia

El 18 de maig, de 18.30 h a 20 h, tindrà lloc, en format en línia, la segona sessió del Cicle d’Emprenedoria 2021 de UIC Barcelona, organitzat conjuntament pel Departament d’Alumni & Careers i el Vicerectorat de Recerca, Innovació i Transferència de Coneixement.

Sota el títol “Eines públiques per ajudar-te a dur a terme el teu projecte”, l’objectiu d’aquesta segona sessió del cicle és donar a conèixer els diferents instruments que existeixen des de l’àmbit administratiu per donar suport a iniciatives emprenedores basades en la innovació i el coneixement. L’administració ofereix diversos instruments per secundar noves idees de negoci, com ara ajudes econòmiques a fons perdut o préstecs, serveis de formació, mentoria, acceleració i participació en diversos programes en funció de la fase de maduresa del projecte de negoci.

Aquesta nova sessió està dirigida a tota la comunitat universitària (alumnes, alumni, professors i personal d’administració i serveis) que tinguin ganes d’emprendre o d’incorporar-se a alguna iniciativa empresarial ja iniciada.

Els ponents d’aquesta segona sessió del cicle seran:

El cicle d’Emprenedoria 2021 s’emmarca dins del programa Gaudí-R, un nou programa concebut per secundar, orientar i formar en recerca i transferència tot el professorat de UIC Barcelona.

Per assistir virtualment a aquest acte, ompliu el formulari i rebreu un enllaç de Zoom per unir-vos a la sessió.

Cofinançat per:

fons feder