23
Març
18:30

Cicle d’emprenedoria 2021: Emprendre en temps de pandèmia

En línia

UIC Barcelona, a través del Departament d’Alumni i el Vicerectorat de Recerca, Innovació i Transferència de Coneixement, posen en marxa el cicle d’emprenedoria 2021 que consisteix en un seguit de ponències i taules rodones amb les quals es pretén impulsar l’emprenedoria en l’entorn universitari a partir de casos d’èxit a través d’experiències en la creació de start-ups, spin-offs i negocis innovadors. Alhora, també es vol oferir diverses eines de suport a l’emprenedoria, com ara qüestions vinculades amb el finançament d’aquests negocis, requisits legals i eines públiques que poden ajudar a posar en marxa un nou negoci. A més a més, es reflexionarà sobre com la pandèmia ha influït en l’àmbit de l’emprenedoria.

El cicle s’emmarca dins del programa GaudiR, un programa nou concebut per donar suport, orientació i formació en recerca i transferència a tot el professorat de UIC Barcelona.

En aquest sentit, l’objectiu del cicle d’emprenedoria 2021 és animar tota la comunitat universitària a conèixer com funciona el món de l’emprenedoria i fomentar aquesta vocació entre els investigadors, alumnes i alumni per impulsar un projecte innovador i rendible des del punt de vista econòmic.   

La sessió inaugural del cicle tindrà lloc el proper 23 de març de 18.30 h a 20 h sota el títol “Emprendre en temps de pandèmia”. Es tractarà d’una taula rodona, en format virtual i d’accés gratuït, amb diversos emprenedors de diferents sectors que compartiran la seva experiència en convertir la seva idea en un negoci i com es veuen afectats en el context econòmic generat per la COVID-19.

L’acte començarà amb unes paraules de benvinguda del vicerector de Recerca, Innovació i Transferència de Coneixement de UIC Barcelona, Jordi Villà, i la sessió serà moderada per Carlos Cosials, director del Màster Executive en Big Data Science de la Universitat.

Els ponents d’aquesta primera xerrada, titulada “Emprendre en temps de pandèmia” són:

Per assistir virtualment a aquest acte, omple si us plau el formulari i rebràs un enllaç de zoom per unir-te a la sessió.

Cofinançat per:

FEDER