15
Febrer
18:30

Foros 2024: “Landing” “New times, new lives, new cities. Zero gravity urbanism and other (not so) revolutionary techniques”

Registre previ per accedir presencialment a la conferència: https://apply.iese.edu/uic-school-of-architecture-150224/

L’arquitecte barceloní Albert Civit, que ha estat responsable de l’Institut Català del Sòl, i Pablo Molina, advocat especialista en dret urbanístic i soci de la signatura Garrigues, comparteixen la seva visió de com es projectaran les ciutats del futur. “Zero gravity urbanism” és un enfocament que busca aportar solucions als reptes socials i mediambientals, buscant l’equilibri entre naturalesa, conservació, habitabilitat i progrés humà sostenible. 

Noves metodologies de treball multidisciplinàries es conjuguen per dissenyar noves urbs. En contrast amb el desenvolupament urbà del segle passat, ofereix un model que respon als reptes mediambientals i urbans més apressants del món, al mateix temps que aborda la necessitat de donar cabuda a una població urbana en ràpid creixement.

Sobre Foros

Foros, el cicle de conferències anual de UIC Barcelona School of Architecture, aborda en aquesta edició reflexions i anàlisis a partir de propostes d’arquitectes que avui estan definint, amb les seves obres, com serà la nova arquitectura.

Foros s’ha convertit en un referent per a la comunitat acadèmica i professional de l’arquitectura. El seu objectiu és, a través de les conferències impartides per convidats de prestigi nacional i internacional, despertar preguntes i tractar qüestions tant d’actualitat com reflexions i debats sobre aspectes de vital importància per a l’arquitecte.

  • Per Albert Civit i Pablo Molina

  • 15 de febrer de 2024

  • 18.30 h

  • Aula Magna IESE Business School - Barcelona Campus Nord - C. Arnús i Garí, 7. 08034 Barcelona