23
Març
10:30

Jornada de portes obertes del Campus de l’Experiència 2023

Auditori de l’edifici Delta del Campus Barcelona de la Universitat (c/ Terré, 11-19, Barcelona)

 

Al Campus de l’Experiència de UIC Barcelona organitzem una sessió informativa presencial per a tots els qui estiguin interessats a conèixer el Programa Sènior Universitari en Cultura, Ciència i Societat, una formació universitària dirigida als més grans de 50 anys. 

En aquesta jornada de portes obertes, professors i alumnes del Campus explicaran de manera dinàmica tot el que necessites saber sobre la Universitat i les característiques d’aquest programa sènior.

Si estàs interessat a assistir a la sessió del proper 23 de març a les 10.30 h a l’Auditori de l’edifici Delta del Campus Barcelona de la Universitat (c/ Terré, 11-19, Barcelona), omple el formulari d’inscripció.

Pots posar-te en contacte amb la direcció del Campus de l’Experiència a través del correu campusexperiencia@uic.es en cas de dubte, suggeriment o petició de més informació.

Programa de la jornada “De nou a l’aula”

  • 10.30 h Recepció d’assistents
  • 10.45 h Introducció al Campus de l’Experiència, Dr. Jordi Miralbell, director del Campus.  
  • 11 h Taula rodona “Un nou repte per a una nova etapa” formada per actuals alumnes del Campus de l’Experiència, que transmetran el seu testimoni com a estudiants del programa sènior universitari.
  • 11.30 h Breu pausa i cafè
  • 12 h Ponència “Aprendre a aprendre”: dinàmica de grup, a càrrec del Dr. Salvador Vidal, professor i coordinador acadèmic del Campus.
  • 12.45 h Fi de la jornada de portes obertes.
     

Per què heu d’escollir estudiar al Campus de l’Experiència?

Cada cop hi ha més persones actives que arriben a l’edat de la jubilació en bones condicions i amb moltes expectatives i projectes per emprendre. La societat necessita aprofitar l’energia, el talent i l’experiència que tenen.

En aquest sentit, les persones que arriben a l’edat de jubilació necessiten continuar actives amb objectius concrets, mantenir i augmentar la xarxa de relacions personals, i dur a terme nous projectes. És un moment molt adequat per anar a la universitat, que ens ofereix aquesta oportunitat.

UIC Barcelona posa en marxa la quarta promoció del Campus de l’Experiència dirigit a aquestes persones, seguint la metodologia de les universitats més avançades en aquest àmbit: amb rigor acadèmic, amb un acompanyament personalitzat, amb assignatures variades que responen a diferents interessos personals, i una metodologia que potencia la participació i que proporciona eines en el terreny psicològic i instrumental que permeten mantenir-se actiu en aquesta nova etapa.

En un entorn que encomana entusiasme, el Campus de l’Experiència ofereix integrar-se a la comunitat universitària, a grups de recerca i participar en tota mena d’activitats.

La jornada de portes obertes es dirigeix a les persones que s’acosten, arriben o han arribat a l’edat de la jubilació, però també a tot tipus de persones que estiguin interessades en aquests estudis, com ara responsables de departaments de direcció de persones, entitats que treballen amb gent gran, familiars, etc.