14
Desembre
15:00

Seminari d’experts: La gestió de les relacions en l’era post-COVID

Unitat d’Igualtat (Vicerectorat de Comunitat Universitària) i Facultat de Psicologia de UIC Barcelona

Aquest seminari d’experts aborda les noves formes de violència que la pandèmia ha potenciat. A la violència de gènere, s’hi sumen situacions de violència intrafamiliar que afecta els menors i tensions en el món laboral produïdes pel teletreball i la doble jornada ocasionada.

Modera:

  • Consuelo León (responsable de la Unitat d’Igualtat i directora de l’Observatori de Polítiques Familiars. UIC Barcelona)

Ponents:

  • Adela Berrozpe (professora de la Facultat de Psicologia. UIC Barcelona). Com a psicòloga i psicoterapeuta familiar abordarà les claus per afrontar aquesta situació des de l’àmbit familiar.
  • Valeria Cruz Ortiz (professora de la Universitat Jaume I). Des de la perspectiva de la salut ocupacional oferirà eines per minimitzar l’estrès laboral en una situació intensiva de teletreball.
  • Enrique Armengou Orús. Psiquiatre. La tensió d’una situació excepcional com la viscuda ha influït en la salut mental de dones i menors especialment.
  • Paloma Alonso (professora de la facultat de Psicologia. UIC Barcelona): Relacions personals: Parenting for Lifelong Health

Formulari d'inscripció

Gobierno de EspañaPacto de Estado