01
Octubre
09:00

XV Jornada d’Actualització en Odontologia

Facultat d'Odontologia Campus Sant Cugat

La Facultat d’Odontologia organitza un any més la Jornada d’Actualització en Odontologia, dirigida a odontòlegs i higienistes que volen posar al dia els seus coneixements i habilitats per respondre a les necessitats del sector i dels pacients en totes les àrees de l’àmbit de l’Odontologia (Pròtesi, Estètica dental, Endodòncia, Ortodòncia, Odontopediatria, Clínica Integrada, Preventiva, Periodòncia, Cirurgia, Pacients Especials i Gerodontologia, Gestió dental).

Aquesta edició se celebrarà íntegrament de manera presencial i hi haurà nombroses conferències, així com diversos tallers, que es faran a les instal·lacions del Campus Sant Cugat.  Hi haurà una zona d’exposició amb empreses rellevants que mostraran les últimes novetats en aparells i en materials del sector.

La jornada també és una ocasió per retrobar-se amb els alumni de UIC Barcelona, professionals odontòlegs, higienistes i les principals indústries del sector. Aquesta edició, a més a més, reunirà els alumni de la promoció de 2002 amb motiu del 20è aniversari de la seva graduació.

Consulta el programa complet. 

Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS)