Secció

Durant el quart curs, podràs viure una estada en una altra universitat, nacional o estrangera, gràcies als diferents convenis de mobilitat:

  • Universitats espanyoles amb conveni Sèneca
  • Universitats europees amb conveni Erasmus
  • Universitats Internacionales amb conveni bilateral (sense beca)

A més a més, durant el vuitè semestre del quart curs, podràs fer pràctiques en institucions educatives a l’estranger amb les que la Facultat hagi firmat un conveni de col·laboració.

On puc viure l’experiència a l’estranger?

Europa

Si vols fer pràctiques en una escola europea, pots optar a una beca Erasmus Training. Per a més informació i criteris d’admissió contacta amb Mónica Luque mluque@uic.es del departament de Relacions Internacionals de UIC Barcelona.

A la Facultat d’Educació hem creat convenis específics perquè puguis fer pràctiques a escoles de països europeus referents en el nostre sector: el Regne Unit, Bèlgica, Itàlia o Finlàndia.

Amèrica

A més, tindràs la possibilitat de fer practiques als Estats Units i l’Argentina.

També podràs fer cursos d’estiu a la Universitat de Califòrnia Berkeley amb accés preferent per ser alumne de UIC Barcelona o fer practiques durant l’estiu col·laborant amb els alumnes de la Universitat de Relacions Internacionals i Llengües Mundials d’Almaty (Kazakhstan).