25/06/2024

Javier Yanguas apadrina la graduació del Campus de l’Experiència

El director científic del Programa de Gent Gran de la Fundació “la Caixa”, Javier Yanguas, va apadrinar els alumnes d’últim curs del Campus de l’Experiència. Presidit per Esther Jiménez, vicerectora de Comunitat Universitària, l’acte va tenir lloc el 18 de juny, a l’Aula Magna de la Universitat

La cerimònia es va iniciar amb les paraules de Jordi Miralbell, director del Campus de l’Experiència, que va donar pas al padrí, Javier Yanguas. Yanguas, gerontòleg de professió, va parlar de la necessitat que “la vellesa incideixi en el desenvolupament de les generacions futures”.

Javier Yanguas actualment és el director científic del Programa de Gent Gran de la Fundació “la Caixa” i, com a tal, va expressar el seu desig de desafiar i enfocar les persones cap a una vida més guiada pels nostres valors. En aquest sentit, va parlar de l’important paper de la gent gran: “Tenim una responsabilitat amb la vida”.

Per la seva part, la vicerectora va recordar que “el Campus de l’Experiència ofereix una comprensió més gran de la societat actual, gràcies a una formació actual i dinàmica que inclou molts temes d’interès”. En aquest sentit, i seguint la línia discursiva de Yanguas, Esther Jiménez va dir als alumnes que tenen molt per ensenyar a les generacions més joves: “Si nosaltres no transmetem el llegat —va dir—, ningú no ho farà. No podem perdre l’esperança i hem de contribuir a fer un món més humà i sostenible”.