10/06/2024

L’experta en comunicació corporativa María Luisa Martínez Gistau apadrina la promoció de la Facultat de Ciències de la Comunicació

La directora de Comunicació i Relacions Internacionals de Caixabank, María Luisa Martínez Gistau, va ser la padrina del solemne acte de graduació de la Facultat de Ciències de la Comunicació. Els alumnes de Publicitat i Relacions Públiques, Periodisme, Comunicació Audiovisual i del màster en Comunicació i Màrqueting de Moda de UIC Barcelona es van graduar a l’Aula Magna de la Universitat

Pedro Sigaud, degà de la Facultat, va presidir l’acte, en què es van graduar més d’un centenar d’alumnes. Enguany, la padrina de promoció va ser María Luisa Martínez Gistau, directora de Comunicació i Relacions Internacionals de Caixabank i nomenada millor directora de comunicació d’Espanya de l’any 2022 per Forbes.

Martínez Gistau va parlar sobre la disrupció digital i l’impacte en la comunicació: “Ens enfrontem —va dir— a la immediatesa i, per primer cop, som incapaços d’assumir tot el coneixement tecnològic que ens arriba cada dia”. En aquest context, la padrina va destacar la importància dels valors ètics i deontològics humanistes: “Nosaltres treballem amb el concepte de les dues T: envoltar-te de talent i fer front a la transformació”. Per això, tot recordant paraules d’Einstein, va remarcar que “on hi ha voluntat, sempre hi ha un camí”.

Dos representants de les promocions de cadascun dels graus i el màster van pronunciar un discurs en el qual van recordar el seu pas per la Universitat. Pedro Sigaud va tancar l’acte i va recordar a tots els alumnes: “UIC Barcelona serà sempre la vostra segona casa”. 

Comunicació Audiovisual 2024

Comunicació Audiovisual 2024.

Periodisme 2024

Periodisme 2024.

Publicitat i Relacions Públiques 2024

Publicitat i Relacions Públiques 2024.

Màster en Comunicació i Màrqueting de Moda. Branding, Esdeveniments i Sostenibilitat 2024

Màster en Comunicació i Màrqueting de Moda. Branding, Esdeveniments i Sostenibilitat 2024.