24/02/2023

Luis Mas, antic alumne d’ADE, autor de la banda sonora de la pel·lícula ‘El cielo no puede esperar’

Més de 400 persones van assistir a la preestrena de la nova pel·lícula del periodista i director de cinema José María Zavala, el documental El cielo no puede esperar, sobre Carlo Acutis, un noi de 15 anys beatificat el 2020. A la sessió hi van participar, a banda de l’equip de producció, Antonia Salzano, mare de Carlo, i Luis Mas, antic alumne d’ADE a UIC Barcelona, autor de la banda sonora.

La preestrena d’El cielo no puede esperar, que va tenir el suport del Vicerectorat de Comunitat Universitària de la Universitat Internacional de Catalunya, va tenir lloc aquest dijous, als Gran Sarrià Multicinemes, de Barcelona.

La història d’aquesta pel·lícula comença quan José María Zavala, director i guionista, va conèixer la vida de Carlo Acutis, el 10 d’octubre de 2020, dia en què aquest noi de 15 anys va ser elevat als altars, com a nou beat. De fet, va ser una vida que, com va explicar la seva mare, Antonia Salzano, al col·loqui posterior a la projecció, “està influint i ajudant moltes persones”.

Entre l’equip de producció que va estar present a la sessió, hi havia l’antic alumne de la Facultat de Ciències Econòmiques i Socials, Luis Mas, autor de la banda sonora de la pel·lícula. Mas, dedicat a la música des de fa uns quants anys, es mostra “encantat” de treballar pel cinema, tot i que, com diu, “mai havia imaginat dedicar-me a aquest mitjà”. De fet, l’alumni d’ADE explica que actualment està treballant en un projecte d’una nova sèrie per a televisió i una altra pel·lícula. Anteriorment, Luis Mas ja havia creat la banda sonora d’una altra pel·lícula, el musical Tengamos la fiesta en paz. “A curt termini —diu— se’m presenta un futur professional molt interessant”.

La projecció, després del col·loqui amb la mare de Carlo Acutis, va acabar amb la sorpresa anunciada a l’inici de l’acte: el mateix Luis Mas va cantar, en directe, la cançó de la pel·lícula, El cielo no puede esperar, que tampoc va fer esperar la implicació d’un públic entregat i content d’haver gaudit d’aquesta història.