11/05/2023

Tres alumnes de UIC Barcelona, seleccionades per al Programa Mentors 2023 de la Fundació CYD

Dues estudiants de la Facultat de Ciències de la  Comunicació i una del doble grau en Humanitats i Dret han estat seleccionades per a aquest programa que posa en contacte universitaris en el final de l’etapa acadèmica amb els millors directius d’Espanya

Les alumnes de UIC Barcelona María Carcaboso i Valeria Gómez, de Periodisme i de Publicitat i Relacions Públiques, respectivament, i Wendy Cedeño, del doble grau en Humanitats i Dret, es troben entre els 28 seleccionats per a la desena edició del Programa Mentors 2023 de la Fundació CYD. Aquesta selecció s’ha dut a terme a partir de les 100 candidatures presentades per estudiants d’universitats de tot Espanya.

El Programa Mentors CYD és el nexe d’unió entre estudiants d’últim grau universitari amb professionals amb àmplia experiència de companyies reconegudes. D’aquesta manera, la iniciativa lliga amb un dels principals objectius de la Fundació CYD: reforçar i ampliar els vincles entre la universitat i l’empresa. 

Amb aquest propòsit, el projecte ajuda a potenciar noves habilitats, a desenvolupar xarxes professionals i a la presa de decisions als alumnes que hi han pogut participar. Fins avui, hi han col·laborat 112 mentors de companyies com Suez, Cambra de Comerç, Cuatrecasas, EY, Havas, IBM, Prisa, i hi han participat fins a 252 mentoritzats. 

En aquesta ocasió, Carcaboso i Gómez tindran com a mentor Alfonso Rodé, president de Havas Group España, i Cedeño tindrà com a mentora Pilar Fernández Bozal, sòcia responsable de l’Àrea de Dret Públic a EY España.