26/03/2021

UIC Barcelona participa en l’organització de l’Iberoamerican Work Challenge Forum

Es tracta de la primera trobada iberoamericana d’ocupació juvenil i està dirigida a alumnes d’últim curs, alumni i líders de recursos humans

UIC Barcelona, a través del Departament d’Alumni & Careers i Desenvolupament Corporatiu, és una de les entitats organitzadores de l’Iberoamerican Work Challenge Forum, una trobada d’ocupació juvenil impulsada per dotze universitats de vuit països del món i que congregarà, del 13 al 15 d’abril, més d’un centenar de líders empresarials i referents del món laboral per abordar el desafiament de l’ocupació entre els sectors més joves de la nostra societat.

Iberoamerican Banner

La trobada se celebrarà en format en línia i serà d’accés gratuït. Durant les tres jornades, es reflexionarà sobre els últims canvis socials i econòmics, amb especial èmfasi en les transformacions viscudes en l’entorn laboral i l’afectació que tenen en el col•lectiu de persones joves. Així, entre altres aspectes, s’abordaran temàtiques relacionades amb la transformació digital, la intel•ligència artificial, la globalització, la transformació cultural o el rol de les dones en el món laboral. A l’esdeveniment es faran tallers pràctics per a estudiants d’últim curs, conferències en línia a càrrec de líders empresarials de referència per a antics alumnes i classes magistrals dirigides a líders de recursos humans.

“Aquest fòrum, a través de tallers interessants i xerrades inspiradores, ofereix la possibilitat que els nostres alumnes i antics alumnes es preparin més bé, pel que fa a eines i recursos, per enfrontar-se a l’actual panorama professional. Un panorama molt més volàtil i incert que requereix la reinvenció professional i la ràpida adaptació als canvis de tots els professionals”, afirma Frederic Van Dyck, director d’Alumni & Careers i Desenvolupament Corporatiu.

Entre els ponents participants destaquen figures com Patricia Lajara, responsable de Recursos Humans de Ralph Lauren Europa, Orient Mitjà i Àfrica; Javier Sánchez, exresponsable mundial de Màrqueting de Coca-Cola; Juan Torroba, director general de BeWanted; Claudia Márquez, presidenta de Hyundai Motor Mèxic o Lorena Ponce De León, primera dama de l’Uruguai.

Totes les persones interessades podran assistir a la trobada mitjançant el registre previ al web oficial.