29
Novembre
09:00

11è Workshop Internacional de la Càtedra WeCare “Respondre al desig de morir”

Càtedra WeCare Aula Magna - Campus Barcelona

El desig d’avançar la mort (DAM) és un fenomen fluctuant que pot emergir amb una certa freqüència en els pacients amb càncer avançat o en determinats moments crítics del procés d’altres malalties en situació avançada. Es tracta d’un fenomen reactiu al patiment d’origen multifactorial, i objecte de preocupació entre els professionals de la salut.

Hi ha evidències que mostren la falta d’habilitats adequades en els professionals de la salut, i fins i tot de l’àmbit de cures pal·liatives, per abordar el DAM. Amb la nova edició del workshop, titulada “Respondre al desig de morir”, des de la Càtedra WeCare volem aprofundir en les motivacions espirituals del malestar dels pacients amb malaltia avançada, així com dotar els assistents d’algunes eines pràctiques per abordar el DAM tant en pacients com en la família.

Dirigit a tots els professionals que atenen pacients amb malalties avançades, incloent-hi metges, infermers, psicòlegs, treballadors socials i altres professionals de la salut, el workshop internacional ofereix un any més un espai on compartir coneixements i experiències al voltant de l’abordatge i maneig del DAM.