29
Setembre
15:00

1a Sessió en línia | Tallers d'Inserció Laboral. "Potenciar la marca personal amb poca experiència"

Online

UIC Barcelona, a través del Departament d'Alumni & Careers, organitza la primera edició dels Tallers d'Inserció Laboral. Quatre píndoles formatives orientades cap a antics alumnes de la Universitat i alumnes d'últims cursos de grau i màster. 

Sota el títol “Potenciar la marca personal amb poca experiència”, el pròxim 29 de setembre, de 15 h a 16 h, Esther Jiménez esbossarà en una breu sessió les claus per a l'optimització del perfil professional en un sector laboral 100% digitalitzat.

Per què hem de donar importància a la marca personal? Saps com et perceben els altres? Vols millorar el teu posicionament? La marca personal et farà ser competitiu i entendre la importància de marcar la diferència gràcies als valors i virtuts per aconseguir deixar empremta i ser recordat. En aquesta sessió comprendràs la importància de realitzar una bona comunicació de la teva marca personal i la creació de les eines de recerca d’ocupació amb el teu valor diferencial.

La sessió serà liderada per Esther Jiménez, vicerectora de Comunitat Universitària de UIC Barcelona i consultora i Coach a NCH & Partners. Des de l’any 2011 col·labora en diferents publicacions d’articles i programes enfocats en lideratge, diversitat, coaching directiu i dones en consells d’administració.

Aquestes eines t’ajudaran en els diferents reptes de la teva carrera professional, a aconseguir una primera ocupació, a posicionar-te en el teu lloc actual, etc. T’agradaria perfeccionar el teu posicionament i vendre més bé el teu perfil? Inscriu-t’hi i aprèn quines eines necessites per portar la teva marca personal més enllà!

Davant qualsevol dubte o suggeriment podeu posar-vos en contacte amb l'equip organitzador dels Tallers d'Inserció Laboral a través del correu alumni@uic.es.