03
maig
16:00
04
maig
16:00
05
maig
16:00
06
maig
16:00

Executive Education & Business Challenges Forum

Organitzat per Alumni & Careers i la Direcció de Desenvolupament Corporatiu En línia

PRESENTACIÓ

UIC Barcelona posa en marxa l’Executive Education & Business Challenges Forumun esdeveniment virtual que neix amb la voluntat de proporcionar noves formes d’entendre el coneixement, la recerca i la vinculació entre l’empresa i els màsters de la universitat.

Es tracta d’un fòrum de quatre dies de durada, que se celebrarà els dies 3, 4, 5 i 6 de maig de 16 h a 19 h, que tindrà com a convidats i protagonistes professionals de diversos sectors, representants de reconegudes empreses així com, també, emprenedors que han posat en marxa negocis d’èxit. A través de ponències i taules rodones, cadascun compartirà la seva experiència professional així com, també, reflexionarà sobre temes empresarials d’actualitat.

La innovació en el món de l’empresa i el management, la digitalització de les companyies a causa de la irrupció de la COVID-19, l’impacte social i cultural de les corporacions o el vincle entre la cooperació i la sostenibilitat com a noves emergències d’impacte dins el món empresarial són alguns dels molts temes que es posaran sobre la taula durant l’Executive Education & Business Challenges Forum.

L’esdeveniment va dirigit a alumnes de màster, Alumni de la Universitat i alumnes d'últim any de grau de totes les Facultats. Les ponències i taules rodones estaran introduïdes pels directors dels màsters de la Universitat i membres del Consell Assessor Universitari (CAU), els quals introduiran les diverses temàtiques de coneixement proposats i els ponents en cada un dels cicles.

PROGRAMA 

*Totes les sessions seran en anglès o amb traducció simultània a l'anglès.


Dilluns 3 de maig - Investments: Industry, Technology, Real Estate & Enterpreneurship


16.00 h   Obertura a càrrec del rector de UIC Barcelona, Dr. Xavier Gil.

16.10 h    Ponència d’obertura a càrrec del Sr. Josep Maria Pujol – president de FICOSA - "Present i futur de l'emprenedoria a casa nostra. Una història de vida i d'empresa".

De 16.30 h a 17.20 h

CICLE 1 - Optimitzar les inversions després de la COVID-19 (la conferència s'impartirà en anglès)

Moderador: Dr. Juanjo Marín, professor de UIC Barcelona.

Ponents i empreses participants:

De 17.30 h a 17.40 h Presentació de l’Innovation Hub & Projectes de Valorització a càrrec d’Òscar Carbó, director del Centre de Transferència del Coneixement i Valorització de la Recerca de UIC Barcelona. (la conferència s'impartirà en anglès)

De 17.40 h a 18.30 h

CICLE 2 - Emprenedoria dins i fora de l’àmbit universitari (la conferència s'impartirà en anglès)

Moderador: Òscar Carbó, director del Centre de Transferència del Coneixement i Valorització de la Recerca de UIC Barcelona

Ponents i empreses participants:

19.00 h Tancament del primer dia de l’Executive Education & Business Challenges Forum a càrrec d’Òscar Carbó, director del Centre de Transferència del Coneixement i Valorització de la Recerca de UIC Barcelona


Dimarts 4 de maig - Industrial Production, Logistics & Quality Operations 


16.00 h  Obertura a càrrec del Dr. Felipe Pich-Aguilera, professor de l'School of Architecture de UIC Barcelona.

De 16.10 h a 17.00 h

CICLE 1 - Teixit industrial constructiu i la repercussió que té en la cadena de valor (La conferència s'impartirà en castellà amb traducció simultània a l'anglès.)

Moderadora: Dra. Maria Isabel Gabarró, professora de UIC Barcelona i Alumni de la Universitat.

Ponents i empreses participants:

De 17.10 h a 18.00 h

CICLE 2 -  Operacions i qualitat: estratègia per a un negoci disruptiu (La conferència s'impartirà en castellà amb traducció simultània a l'anglès.)

Moderadora: Marta Mas, professora de UIC Barcelona.

Ponents i empreses participants:

De 18.10 h a 19.00 h

CICLE 3 - Logística i el nou paradigma de mobilitat sostenible global (La conferència s'impartirà en castellà amb traducció simultània a l'anglès.)

Moderador: Francisco Diéguez, director General d’ITeC (Institut de Tecnologia de la Construcció) i membre del Consell Assessor Universitari (CAU).

Ponents i empreses participants:

19.00 h Tancament del segon dia de l’Executive Education & Business Challenges Forum a càrrec de Francisco Diéguez, director general de l’ITeC (Institut de Tecnologia de la Construcció) i membre del Consell Assessor Universitari (CAU).


Dimecres 5 de maig - Biodigital, AI & Advanced Analytics


16.00 h  Obertura a càrrec del vicerector de Recerca, Innovació i Transferència de UIC Barcelona, Dr. Jordi Villà.

De 16.10 h a 17.00 h

CICLE 1 - Barcelona com a HUB Digital. De la macro a la micro: visió del negoci digital (la conferència s'impartirà en anglès)

Moderador: Dr. Jordi Villà, vicerector de Recerca, Innovació i Transferència de UIC Barcelona.

Ponents i empreses participants:

De 17.10 h a 18.00 h

CICLE 2 - IOT i noves directrius en l’àmbit tecnològic i de la salut. Innovació digital i tendències en eHealth (La conferència s'impartirà en castellà amb traducció simultània a l'anglès.)

Moderadors: José María Martínez i Carlos Cosials, professors de UIC Barcelona.

Ponents i empreses participants:

De 18.10 h a 19.00 h

CICLE 3 - Bioenginyeria i bioètica aplicada a la recerca (La conferència s'impartirà en castellà amb traducció simultània a l'anglès.)

Moderador: Dr. Jordi Villà, vicerector de Recerca, Innovació i Transferència de UIC Barcelona.

Ponents i empreses participants:

19.00 h Tancament del tercer dia de l’Executive Education & Business Challenges Forum a càrrec del vicerector de Recerca, Innovació i Transferència de UIC Barcelona, Dr. Jordi Villà.


Dijous 6 de maig - Social, Sustainable & Cultural Impact


16.00 h Obertura a càrrec de la Sra. Ainhoa Grandes, presidenta de la Fundació MACBA i presidenta de la Fundació Ship2B.

De 16.10 h a 17.00 h

CICLE 1 - Els reptes del sector cultural després de la crisi de la COVID-19 (La conferència s'impartirà en castellà amb traducció simultània a l'anglès.)

Moderadora: Marta Crispí, directora del Màster Universitari en Gestió Cultural de UIC Barcelona.

Ponents i empreses participants:

De 17.10 h a 18.00 h

CICLE 2 - Emergències d’impacte climàtic: cooperació, desenvolupament i prevenció (La conferència s'impartirà en castellà amb traducció simultània a l'anglès.)

Moderadora: Dra. Carmen Mendoza, directora del Official Master’s Degree in International Cooperation Sustainable Emergency Architecturede UIC Barcelona.

Ponents i empreses participants:

De 18.10 h a 19.00 h

CICLE 3 - Resiliències urbanes: fer realitat ara la ciutat del futur (La conferència s'impartirà en castellà amb traducció simultània a l'anglès.)

Moderador: Dr. Lorenzo Chelleridirector del Master's Degree in City Resilience Design and Management de UIC Barcelona.

Ponents i empreses participants:

19.00 h Tancament del quart i últim dia de l’Executive Education & Business Challenges Forum a càrrec del vicerector de Planificació i Qualitat, el Dr. Frederic Marimon.

empreses