17
Novembre
10:00

Side Event - Optimizing Mobility & Resources through Public Smart-Tech

Smart City Expo World Congress - Fira Barcelona Gran Via a l'Hospitalet de Llobregat (Conference Room 1.3)

 

UIC Barcelona coorganitza amb l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni un acte paral·lel a l’Smart City Expo World Congress que tindrà lloc el 17 de novembre al recinte Gran Via - Fira de Barcelona a l’Hospitalet.

Sota el títol “Optimizing Mobility & Resources through Public Smart-Tech”, s’impulsarà un espai de debat sobre el nou paradigma tecnològic entre el domini públic i el privat que trobem a les superfícies urbanes, amb l’objectiu de discutir el present i el futur d’aquest àmbit. Dintre de l’acte, es donaran a conèixer casos concrets i propostes innovadores, com ara el del municipi de Calonge i Sant Antoni, que s’ha convertit en paradigma de la gestió tècnica de la densitat urbana i les seves implicacions per a l’optimització dels recursos municipals mitjançant la tecnologia smart-tech. També es presentaran diversos casos i projectes d’èxit del sector de les ciutats intel·ligents a escala internacional, i es donaran a conèixer els projectes guanyadors de la primera edició de l’Smart Design Business Challenge celebrat al Castell de Calonge el 8 d’octubre passat.  

 

PROGRAMA

Descarrega't el programa en PDF.

10.05 h BenvingudaDra Maria Isabel Gabarró, directora del Master’s Degree in Architecture & Design Business Management a UIC Barcelona.

10.10 h Paraules Institucionals  – Jordi Soler i Casals, alcalde de Calonge i Sant Antoni, i Arturo Prades Martinez, primer tinent d’alcalde.

10.20 h Presentació  – A Safe & Smart Town - Ivan València, enginyer municipal i cap de la Unitat d'Activitats i Sostenibilitat de Calonge i Sant Antoni.

10.40 h Presentació dels partners de les jornades Sustainable Mobility for a Safe & Smart Town.

 

10.45 h SABA Mobility Hub - A càrrec del Daniel Pardo Pedrero, del departament d'integracions, projectes i mobilitat a Saba Infraestructuras.

11.00 h Mobility Insititute del RACC - A càrrec de Ricard Casalins, cap de projectes de mobilitat a RACC.

11.15 h OAB, Office of Architecture Barcelona i ELIA, Enterprise for large international architecture. A càrrec del Dr Borja Ferrater, soci fundador de OAB i ELIA.

11.30 Presentació dels projectes guanyadors de les jornades Sustainable Mobility for a Safe & Smart Town a càrrec de Pau Amigó, professor associat a UIC Barcelona.
-Premi idea més innovadora. BioEng Girls: Paula Oliva i Carla Pou i Miralbell.
-Premi idea més sostenible. The P Team: Pedro Gil i Philipp Breuer.
-Accèssit del jurat. Team Chervi: Kwok Ying Ying i Vivian Tito Rudge.

11.30 h Introducció al cas Hyundai Motors - Daniel Oh, professor associat del Departament de Ciutats Intel·ligents de la Universitat de Corea i assessor especial a WeGo.

11.40 h Presentació dels casos Hyundai Autoever i Kintech - A càrrec del Daniel Oh, professor associat del departament de ciutats intel·ligents a la Universitat de Korea i assesor especial a WeGo.  

12.15 h Hyundai Autoever - A càrrec de Kyungsub Han, consultor. 

12.30 h Presentació del projecte Aguaduna (Brasil) - A càrrec de Manuel Matutes, soci i cofundador de Kei Resilient Cities. I en Karim Masri, cap d'innovació a Kei Resilient Cities. 

12.45 h Conclusions i tancament de l'acte.
 

Coorganitzat per: 

Logo Calonge Agenda

Amb la col·laboració de:

Logo Calonge Agenda