Curs de preparació per al C1 Advanced de Cambridge

Curs semipresencial de 100 hores

50 hores presencials a través de videoconferència + 50 hores de treball autònom a l’aula virtual

Reconeixement de crèdits ECTS

+34 93 254 18 00

multiling@uic.cat

  • Presentació
  • Prova de nivell i admissió
  • Dades de contacte

Què?

Curs de 100 hores, 50 hores presencials al campus Barcelona i 50 hores de treball autònom, que té com a objectiu preparar l’alumnat per obtenir el certificat C1 Advanced de Cambridge. Durant el curs treballaràs les estructures lingüístiques, la gramàtica, el vocabulari i les estratègies necessàries per aprovar amb èxit l’examen C1 Advanced de Cambridge. 

Per a poder matricular-te en aquest curs cal certificar un nivell mínim de C1.1 del Marc comú de referència (MECR). Si no saps quin nivel tens, si us plau, fes aquesta prova de nivell i posa't en contacte amb nosaltres.

Aquest curs no inclou la matrícula a l’examen oficial C1 Advanced de Cambridge. L’examen es farà el 22 de març a UIC Barcelona. Trobaràs tota la informació sobre la convocatòria de l’examen: formulari d’inscripció, preu, etc. en aquest enllaç.

El C1 Advanced de Cambridge és un examen d’anglès creat per Cambridge Assessment English. 

El C1 Advanced està dissenyat per a estudiants que es preparen per a la universitat o la vida professional. Avalua les quatre competències lingüístiques: comprensió oral i escrita, i expressió oral i escrita. Està dirigit al nivell C1 del Marc europeu comú de referència (MECR). 

Amb aquest certificat podràs acreditar el teu nivell d’anglès a la Universitat i, en l’àmbit professional, també et servirà per treballar a l’administració pública o per participar en un programa de mobilitat.

Per a qui?

Membres de la comunitat universitària (alumnes, PAS i PDI) i persones externes.

Com?

Curs semipresencial de 100 hores: 50 hores presencials al campus Barcelona i 50 hores de treball autònom.

On i quan?

Curs presencial al campus Barcelona, del 9 d’octubre al 18 de desembre, i del 22 de gener al 18 de març, els dilluns, de 15 h a 17.30 h.

Preu del curs

Alumnat de UIC Barcelona: 525 €
PDI i PAS de UIC Barcelona: 425 €
Alumni UIC Barcelona: 565 €
Persones externes: 625 €

Acreditació

Certificat d’assistència i aprofitament i de reconeixement de crèdits. Per tal d’obtenir el certificat, cal assistir al 80 % de les sessions presencials.

Reconeixement de crèdits

Aquest curs té una càrrega lectiva de 5 crèdits ECTS. Si ets un alumne de grau de UIC Barcelona, pots sol·licitar el reconeixement de 3 crèdits ECTS per aquest curs. Si ets un alumne Erasmus, pots incloure aquest curs al learning agreement. Si vols més informació sobre el procés de reconeixement de crèdits a UIC Barcelona, clica aquí.

Prova de nivell en línia

Per determinar que tens el nivell necessari per poder inscriure’t al curs, és imprescindible que abans segueixis aquests passos:

  1. Fes aquesta prova de nivell.
  2. Posa’t en contacte amb nosaltres a través del correu multiling@uic.cat i et direm quin resultat has obtingut.
  3. Un cop confirmem el nivell et podràs inscriure al curs que et correspongui.

Sol·licitud d’admissió

Per inscriure’t al curs, només has d’emplenar el formulari corresponent al semestre i campus en què vulguis fer el curs. Un cop enviïs el formulari, rebràs un correu electrònic amb les dades de pagament per formalitzar la matrícula.

Formulari d’inscripció

La impartició d’aquest curs està subjecta a un nombre mínim d’inscripcions.

Atenció: Recorda que aquesta inscripció al curs de preparació C1 Advanced de Cambridge no inclou les taxes de l’examen. Per inscriure’t a l’examen que es celebrarà a UIC Barcelona, consulta aquest enllaç

Pots contactar amb nosaltres a través del correu electrònic multiling@uic.cat. I si vols parlar amb nosaltres, envia’ns un correu amb el teu número de telèfon i et trucarem.

Dades de contacte

Institute for Multilingualism
Edifici Gamma i Delta
Terré, 11-19
08017 Barcelona
Tel. (+34) 932 541 800
multiling@uic.cat