Què és?

Erasmus+ és un programa que permet als estudiants de UIC Barcelona estudiar o fer pràctiques professionals en un altre país d’Europa.

Quant dura?

De 3 a 12 mesos. Consulta amb el coordinador acadèmic de la teva facultat o el Servei de Relacions Internacionals per a més detalls.

Té finançament?

Sí. Erasmus+ finança un mínim de 3 mesos i un màxim de 5. La quantitat per mes depèn de la destinació escollida. Consulta la taula de finançament Erasmus+ Estudis per països.

Per què cal participar-hi?

Està demostrat: els alumnes que participen en una mobilitat internacional estan més preparats i millor per enfrontar-se al món global present i futur. Adecco, Primera Ocupació, Universia.es, El Mundo, i Finanzas.es, entre d’altres, es fan ressò de la importància de l’experiència internacional per a un desenvolupament personal i professional complet. Consulta ja els avantatges de la mobilitat internacional.

Quins altres avantatges té?

Entre d’altres, els principals avantatges són:

  1. Reconeixement a UIC Barcelona dels estudis realitzats al país de destinació
  2. Ajuts econòmics
  3. Cursos en línia gratuïts d’idiomes i possibilitat d’avaluar el teu progrés lingüístic.
  4. Administratives (convenis de mobilitat, assegurança d’estudiant, matrícula gratuïta a la universitat de destinació i les universitats sòcies, entre d’altres)

On puc anar?

Més de 32 països de dins i fora de la Unió Europea participen a Erasmus+! Podràs triar qualsevol de les universitats amb què la teva facultat tingui un conveni d’intercanvi. Consulta la llista de destinacions i universitats disponibles de la teva facultat.

Quina documentació he de tramitar?

Consulta el procés d’admissió d’alumnes internacionals d’intercanvi on podràs descarregar-te l’última informació sobre oportunitats de mobilitat internacional a la teva facultat.

Vull saber-ne més!