12/05/2023

200 estudiants d’ESO i batxillerat s’examinen a UIC Barcelona

Prop de 200 estudiants, de catorze centres educatius catalans, han fet les proves per certificar els nivells B1 i B2 d’anglès a UIC Barcelona. L’examen, impulsat pel Departament de Lingüística Aplicada, amb l’editorial Santillana - Richmond Publishing, ha tingut lloc aquest divendres a l’Aula Magna de la Universitat 

L’examen, dissenyat específicament per a aquesta franja d’edat, consta de quatre parts: comprensió lectora, comprensió auditiva, expressió escrita i expressió i interacció oral. Els estudiants completaran la prova oral durant els pròxims dies en els seus respectius centres educatius.

L’acreditació i l’aprenentatge d’idiomes són fonamentals per als estudiants de secundària i batxillerat, ja que les institucions educatives i el món laboral exigeixen oficialment coneixements en terceres llengües. Per tant, aquesta iniciativa, que forma part de l’Aula Innovation in English Language Teaching, ha permès que al llarg dels últimes vuit edicions, més de 1000 alumnes de tot Catalunya acreditin el seu nivell d’anglès a UIC Barcelona.

El Departament de Lingüística Aplicada de UIC Barcelona promou la certificació i formació en idiomes, per a totes les edats, amb cursos presencials, en línia i híbrids. 

Dins el Departament de Lingüística Aplicada, l’Institute for Multilingualism desenvolupa recerca en lingüística aplicada, vetlla per la qualitat lingüística global de la Universitat i l’enriquiment sociocultural i la millora de les competències lingüístiques de tota la comunitat universitària.