07/06/2022

61 alumnes de UIC Barcelona reben la Beca Santander Habilidades

Gràcies a aquesta beca, 49 estudiants de grau i 12 de màster participaran en una formació dirigida a millorar el seu perfil professional i el desenvolupament de competències transversals, amb la finalitat última de millorar la seva ocupabilitat

61 alumnes de grau i màster de la Universitat Internacional de Catalunya (UIC Barcelona) han obtingut la Beca Santander Habilidades, en el marc del programa Beques Santander Habilidades | Evolution Universidades, corresponent al curs 2021-2022.

Els beneficiaris de la beca compleixen amb els dos requisits que marca Santander Universitats per atorgar l’ajut: tenir un excel·lent expedient acadèmic i trobar-se a tercer curs o superior, o en qualsevol curs de màster. 

El programa, que va començar el passat mes d’abril, tindrà una durada de tres mesos i es farà en format virtual asincrònic, de manera que s’adapti als temps i les circumstàncies de l’alumnat becat. 

Les Beques Santander Habilidades han estat concedides gràcies a la col·laboració del departament d’Alumni & Careers de UIC Barcelona, que acompanya els alumnes en la incorporació al món laboral.