03/07/2023

Dos màsters de UIC Barcelona se situen en el top 3 de les seves àrees en el rànquing de màsters del diari ‘El Mundo’

Es tracta del màster en Cooperació Internacional de UIC Barcelona School of Architecture i el màster en Periodòncia de la Facultat d’Odontologia, que se situen en 2a i 3a posició respectivament

La Facultat d’Odontologia i UIC Barcelona School of Architecture apareixen, un any més, en el rànquing dels millors màsters universitaris espanyols que realitza el diari El Mundo. En aquesta edició, el màster en Periodòncia ha pujat una posició respecte l’edició anterior i s’ha situat entre els cinc millors de la categoria d’odontologia. Per la seva banda, el Master's Degree in International Cooperation: Sustainable Emergency Architecture també puja una posició i passa de la 3a posició a la 2a en l’edició de 2023, darrere només de la Universitat Politècnica de Madrid.

El màster en Periodòncia, dirigit pel Dr. José Nart i la Dra. Cristina Vallès, se situa darrere de dos màsters impartits per la Universitat Complutense de Madrid; mentre que el Master's Degree in International Cooperation: Sustainable Emergency Architecture, dirigit per Carmen Mendoza-Arroyo, es troba en segon lloc després de la Universitat Politècnica de Madrid.

Com a punts més rellevants del màster en Periodòncia, El Mundo destaca especialment que, en acabar els estudis, els alumnes obtenen, a més del títol del programa, el diploma atorgat per l’European Board in Periodontology and Implant Dentistry. Pel que fa al Master's Degree in International Cooperation: Sustainable Emergency Architecture, la publicació destaca el curs Humanitarian Shelter- Settlement, que es fa les tres primeres setmanes, el qual està certificat per la Federació Internacional de Societats de la Creu Roja (IFRC, en anglès).

Per elaborar aquest informe, el diari recull cinquanta especialitats i en destaca les cinc millors, valorades a partir d’una anàlisi en què es tenen en compte 25 criteris i l’opinió de 800 professors, experts, antics alumnes i empreses col·laboradores.

 

 

Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS)