28/03/2023

El Campus de l’Experiència, nou membre de la European Federation of Older Students at the Universities

Representants del Campus de l’Experiència de la Universitat Internacional de Catalunya han estat a Brno com a nous membres de l’European Federation of Older Students at the Universities (EFOS). En aquesta segona capital de la República Txeca han intercanviat experiències amb diferents universitats europees

El director del Campus de l’Experiència, Jordi Miralbell, acompanyat de la gestora, Isabel Elorduy i la coordinadora d’alumnes, Mavi Maestre, han estat a la República Txeca intercanviant experiències amb universitats d’Alemanya, Polònia, Suècia, França, Suïssa, el Regne Unit, Eslovàquia, Croàcia i, lògicament, del país amfitrió.

Gràcies a la incorporació com a membres, el Campus de l’Experiència de UIC Barcelona passa a ser el segon membre espanyol de programes per a gent gran, dins d’aquesta federació, i l’únic a Catalunya.

Com indica Jordi Miralbell, ser-ne membres “ens permet tenir contacte amb les universitats més importants per a gent gran de tots aquests països europeus”. A més a més, continua explicant Miralbell, “això ens ajuda a conèixer possibles socis distingits, tant per a les primeres mobilitats d’estudiants adults, com per un projecte de cooperació que estem preparant”.

L’EFOS està composta per vint universitats europees, principalment del centre i de l’est.