11/12/2023

La Facultat de Ciències Econòmiques i Socials de UIC Barcelona, ​​nou membre de la prestigiosa AACSB

L’acreditació de l’AACSB (Association to Advance Collegiate Schools of Business) és una certificació prestigiosa i de renom que reconeix els millors programes empresarials i comptables de grau i de màster del món. L’AACSB fa una revisió rigorosa de les qualificacions del professorat, els plans d’estudi i la capacitat d’oferir programes d’alta qualitat.

La Facultat de Ciències Econòmiques i Socials de UIC Barcelona ha esdevingut nou membre de l’AACSB, fet que reafirma l’aposta per una formació empresarial de qualitat i global. Aquesta nova adhesió com a membres permet als professors i al personal administratiu de la Facultat conèixer les millors pràctiques del sector, cosa que possibilita una millora contínua, i accedir a recursos importants de l’AACSB, com ara publicacions de recerca, estudis de casos i dades que poden contribuir al desenvolupament d’un pla d’estudis sòlid. De la mateixa manera, garanteix que la Universitat es mantingui a l’avantguarda dels avenços en el sector de l’educació empresarial.

Els membres que disposen de l’acreditació AACSB proporcionen a les escoles de negoci i les facultats adherides accés a una àmplia xarxa internacional d’escoles de negocis, i fomenten la col·laboració entre les escoles a escala mundial. De la mateixa manera, obre noves vies de col·laboració en projectes de recerca amb altres institucions de l’AACSB.

La Facultat de Ciències Econòmiques i Socials de UIC Barcelona té com a objectiu formar professionals del món de l’empresa i oferir la millor preparació tècnica i humana. Per això, la Facultat estableix vincles i acords amb el món empresarial i disposa d’una bona xarxa d’empreses i institucions que col·laboren amb el projecte.

Aquesta nova aliança amb l’AACSB, per ara com a membre, s’alinea amb els objectius estratègics de la Facultat de Ciències Econòmiques i Socials, i posiciona alhora la Universitat com a part d’un grup distingit dedicat a l’avenç de l’educació empresarial a escala mundial.